403. CANARD LAQUÉ À LA PÉKINOISE AUX CRÊPES
15,50

Peking duck with pancake

404. CANARD AUX LÉGUMES SUR FONTE « TI - PAN »
14,50

Slices of duck Ti-Pan with vegetables

408. CANARD AUX LÉGUMES À LA SAUCE SATÉ
14,50

Duck with vegetables and Satay sauce

502. DÉS DE POULET À LA SAUCE CURRY VERT ET COCO (ÉPICÉ)
13,50

Chicken with green curry and coco sauce (spicy)

503. POULET CROUSTILLANT PIQUANT SUR FONTE « TI-PAN »
13,50

Crisp chicken Ti-Pan and spicy sauce

504. POULET FRIT CARAMÉLISÉ À L’ANANAS FRAIS
13,50

Chicken caramelized in fresh pineapples

505. DÉS DE POULET PIQUANT À L’IMPÉRIAL
13,50

Chicken Imperial with hot sauce

508. DÉS DE POULET AUX NOIX DE CAJOU
13,50

Chicken with cashews